Ambiance see-through mystic fra Xaralyn

Ambiance gennemgående mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-043

Pris: 20.499 DKK


Rumdeler pejs med mulighed for forskellige indsatser til bio-ethanol eller vanddamp, skaber et meget naturtro flammebillede meller to rum.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Ambiance See Through Mystic

Ambiance See Through-modellen minder om mange andre af produkterne fra hollandske Xaralyn, da det er valgfrit, om man vil benytte bioethanol-indsats eller foretrækker Cassette 600-løsningen, der kombinerer vanddamp med LED-lys.

Ambiance See Through har dimensionerne, så den snildt kan anvendes som rumdeler, og det fede i den sammenhæng er jo, at du kan kigge igennem hele herligheden, og se, hvad der gemmer sig på den anden side. Kombinationen af vanddamp og LED-lys skaber flammer, der er meget naturtro og ret fascinerende at betragte.

Er du mere til ”the real deal”, kan du gå efter at købe Ambiance-modellen med et bioethanol-brændkar, så der ikke er nogen tvivl om flammernes autencitet! Flammerne er ægte, men heldigvis udleder afbrænding af bioethanol ikke andet end en smule CO2 samt lidt fugt og varme.

Vigtig info:

  • Dimensioner: 195 cm x 110 cm x 35 cm
  • Vægt: 115 kg
  • Kan anvendes med bioethanol
  • Farve: RAL 9010

En løsning som Ambiance See Through kræver ikke meget vedligehold. Ofte er det nok blot af tørre enheden af med en fugtig klud og bagefter tørre efter med en ren, tør klud. Imponer dine gæster og venner med denne hyggespreder, der nok skal vække opsigt!

Teknisk data

Størrelse

H: 195 x B: 110 x D: 35 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

115 kg

Materiale

MDF

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.