Anegade

Anegada - Buet sort elpejs til væg

Varenummer: ELP-10-104

Pris: 2.699,00 DKK


Unik sort væghængt el-pejs med buet kant for en bedre oplevelse af flammerne - med justerbar flamme- og varmeeffekt


9 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Buet væghængt el pejs

Der minder mere eller mindre om et TV, der hænger på væggen, men det er rent faktisk en elektrisk pejs. Når pejsen er tændt opleves et utroligt smukt flammespil af de integrerede LED lys. Pejsen måler lige knap en meter i længden, og kan sammenlignes med et 37" TV. Den måler præcis 94 x 48 cm, mens den stikker 12 cm ud fra væggen.

Installationen af denne elpejs kan håndteres af private. Det tilsvarer at ophænge et fjernsyn eller eksempelvis et maleri på væggen. Det hænger således ud fra væggen. Der findes også elektriske vægpejse, der integreres inde i selve væggen, hvor det kun er selv pejserammen, der stikker ud på fronten.

Pejsen er udstyret med tre niveauer varmemæssigt. Den kan køre uden tilsluttes varme, på et lavt niveau samt på høj effekt. Det kan være en fordel, hvis der føles lidt køligt en aften, fordi vejret slår ud fra normalen og fjernvarmen eksempelvis ikke kan følge med. Varmen giver også noget til hyggen - vi vil jo gerne associere til den traditionelle pejsehygge. Derfor kan varme også have en hygge-effekt i rummet.

Alle funktioner såsom regulering af varme, flamme, lys og tænd/sluk kan styres via fjernbetjeningen eller direkte på kontrolpanelet på pejsen.

I pakken medfølger:

  • El pejs
  • Manual (Engelsk)
  • Fjernbetjening
  • 1,8 meter strømkabel
  • Vægophæng

Teknisk data

Størrelse

H: 48 cm x B: 94 cm x D: 12 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

14 kg.

Materiale

Metal, plastik og glas

Varmeeffekt

Ingen varme | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Justerbar flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Justerbar

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.