Forhandler af el-pejse

Vi tilbyder erhvervssalg af vores elektriske pejse. Det gælder både videresalg til forretninger og pejsecentre, men også til entreprise opgaver. Har du eksempelvis fået til opgave et installere en professionel elektrisk pejs i en bolig? I så fald er du landet det rigtige sted. Vi rådgiver både privat og erhverv, og kan levere alt inden for elektriske pejse. Vi har en erhvervsafdeling, der er eksperter i projektarbejde. Derfor kan du være sikker på, vi kan tilbyde dig faglig vejledning til lige præcis dit projekt.

Som forhandler hos el-pejs.dk kan du blandt benytte dig af rabatter, særlige erhvervskampagner, fast kontaktperson, nem og hurtig bestillingsmodul, specialløsninger efter mål samt dertilhørende måltegninger og vejledning.


Ansøgningsprocessen

Når du ansøger om et forhandlerlogin hos os, vil der automatisk blive afsendt en bekræftelsesmail fra vores system. Efterfølgende vil en erhvervskonsulent, inden for 1-2 dage, håndtere din ansøgning og sende en velkomstmail. Mailen vil indeholde handelsbetinger, praktisk information samt et login til vores hjemmeside. Er der forespurgt på noget specifikt, vil vi naturligvis også besvare dette.

Opret dig allerede i dag ved at trykke på knappen neden for.