Book online fremvisning af elpejse

Vi ved godt, at det kan være svært at beslutte hvilken elpejs, du skal købe! Og at du måske ikke lige bor i nærheden af vores showrooms i Aalborg og København. Derfor laver vi online fremvisninger af vores pejse fra vores showroom, så du kan finde den helt rigtig pejs hjemmefra dit eget hjem.

Hvis du ikke ved så meget om elektriske og hybrid pejse, så kan du vælge at få en generel gennemgang af vores forskellige pejse, og baseret på dine behov og ønsker, vil vi kunne give dig nogle forslag til hvilke pejse, der passer til dig og dit hjem.

Har du allerede en eller flere elektriske pejse i tankerne, så kan du også vælge en produktpræsentation, hvor du kan bede om fremvisninger af de modeller, du har i kikkerten.

Vi har mange af vores modeller udstillet i vores showroom, men det kan dog også ske, at vi enten ikke har en pejs udstillet og skal finde den på vores lager, eller at det ikke er en lagervare, og vi derfor ikke har mulighed for at fremvise pejsen. I dette tilfælde kontakter vi dig - muligvis har vi noget billede- eller videomateriale, som kan hjælpe dig med dit valg, og ellers vil vi med glæde give dig forslag til andre pejse, som kan opfylde de samme behov.

Du kan booke et online møde alle hverdage mellem 9-16, dog først til dagen efter dags dato. Vil du gerne have en fremvisning i dag, så kontakt os gerne, så skal vi se om det kan lade sig gøre.