Bryher

Bryher - Elpejs indsats til åben pejs

Varenummer: ELP-10-106

Pris: 1.799 DKK


Smart elektrisk indsats til at forny din gamle pejs med. Flammer og varm kan justeres på pejsen manuelt.


109 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Elektrisk pejseindsats til eksisterende pejs

Er du træt af den gamle pejs eller måske mere det at tænde op i pejsen? Det kan være tidskrævende med al den optænding, vedligeholdelse og rengøring. Derfor har vi nu fået denne smart elektriske indsats, som er designet til at indsætte i en almindelig åben pejs.

Det har aldrig været lettere at konvertere din almindelige pejs til brænde om til en elektrisk pejs. Denne indsats skal blot indsættes i din nuværende pejs og tilsluttes en stikkontakt. Du kan sågar få en varmeeffekt også. I bunden af det elektrisk indsats sidder en varmeblæser, der kan skubbe varmen ud på forskellige niveauer. Det er således muligt at få en varmeeffekt på højt niveau (2 kW), lav niveau (1 kW) eller helt uden varme.

Denne elektriske pejs købes ofte, fordi man ønsker at genoplive den gamle pejs - ikke for varmens skyld, men mere for at skabe en hygge-effekt og pejsestemning. Produktet skaber en livagtig effekt i pejseåbningen og ikke mindst op ad den mørke bagvæg inde i pejsen. Flammespillet ser realistisk og levende ud, og det medfølgende dekorationsbrænde lyser op i en rødglødende farve.

Selve pejseristen er produceret i stål, mens dekorationstræet er lavet i polyresin, som er et plastikmateriale. Ingen af delene skal således vedligeholdes eller udskiftes, hvilket er den helt store fordel med denne pejseindsats. LED lysene er placeret under og bag det kunstige brænde, så dette på autentisk vis lyses op i røde gløder, imens bagvæggen beklædes med levende kunstige orange flammer. bag.

Dette medfølger i pakken:

  • Elektrisk pejseindsats
  • Manual på dansk og engelsk
  • 1,8 meter ledning

Teknisk data

Størrelse

H: 22 x B: 46 x D: 24 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

3 kg.

Materiale

Stål | Plastik | Glas

Varmeeffekt

0 | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Kontrolpanel

Forbrug

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.