Cadiz Corner Mystic  fra Xaralyn

Cadiz Corner mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-016

Pris: 20.499 DKK


Hjørne Opti-Myst el-pejs med "brænde" i indsatsen. Laver flamme og varme ved hjælp af vanddampe og strøm.


Indsats

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Hjørnepejs Cadiz Opti-myst

Enestående og unik hjørnepejs fra Xaralyn, der kan stå i hjørnet af to lige sammenhængende vægge i en 90 graders vinkel. De står således helt op ad væggen, så der på bedst mulig vis udnyttes rummets facetter. Pejsen har integreret et pejseindsats af vanddampe, som enten er Cassette 600 eller Albany.

Nøglefunktioner:

  • Dimensioner (HxLxD): 95 x 98 x 19,8+68,5 cm
  • Ufarlige dekorative flammer af vanddampe
  • Placering i hjørne
  • Justerbar flamme

Fossil sten er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Cadiz i Fossil sten, der er 100 % ens.

Selve indsatsen er en Opti-myst indsats fra Dimplex. Pejsebranchens, til dato, mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i Cadiz Mystic. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Cadiz Mystic opti-myst pejs skal opfyldes med vand direkte fra vandhanen. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Pejsen fås med følgende pejseindsats: Dimplex Cassette 600 og Dimplex Albany.

Vi er også lagerførende med flere forskellige modeller og farver i Cadiz-serien, bl.a.: Cadiz Fossil Sten mystic pejs og Cadiz MDF mystic pejs.

Teknisk data

Størrelse

H: 95 cm x B: 98 cm x D: 19,8 cm| 68,5 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

42,5 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0 | 0,75 kW | 1,5 kW

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.