Casette 1000 fra Dimplex

Cassette 1000 hybridpejs til tank - indbygningsmodul

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-023

Pris: 16.899,00 DKK


Casette 1000 hybridpejs til indbygning eller nedsænkning i en fordybning i en væg eller et møbel med mulighed for at tilkoble direkte vand.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Cassette 1000 hybridpejs til tank – indbygningsmodul

Savner du et stort og indbydende indbygningsmodul, går du ikke galt i byen med Cassette 1000-modellen fra kvalitetsbrandet Dimplex. Med noget så simpelt som ét af de fire elementer, vand, samt en tilslutning til en stikkontakt, er du allerede gode kørende.

Cassette 1000-modellen er konstrueret som indbygningsmodul, så den nemt kan monteres i fx bordplader eller andre steder med en fordybning.

De meget realistiske flammer, som Cassette 1000-modellen skaber, er et resultat af vand, der fordampes, og lyses op af en LED-pære.

Du får altså meget realistiske flammer, der selv om de ligner den ægte vare, er ganske harmløse, så du ikke brænder dig på dem. Som noget af det nyeste på dette felt er Cassette 1000-modellen også udstyret med et lydmodul, der bidrager til den meget realistiske oplevelse, du vil få med udstyret.

Som med alle andre pejse med Optimyst-teknologien skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har en skorsten – den er slet og ret ikke nødvendig – fordi Cassette 1000-modellen ikke udleder røg.

Highlights

  • Indbygget lydmodul
  • Leveres med fjernbetjening
  • LED-pære, fjernbetjening og brændesæt inkluderet
  • Kan tilsluttes fast vandforsyning

Teknisk data

Størrelse

H: 30 x B: 101 x D: 20 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

17,5 kg

Materiale

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

450W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.