Casette 400 fra Dimplex

Cassette 400 hybridpejs - indbygningsmodul med brænde

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-018

Pris: 5.399,00 DKK


Hybrid indsats til indbygning eller nedsænkning i et møbel med flot realistisk flammesyn baseret på Opti-Myst teknologi.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Cassette 400 hybridpejs indbygningsmodul med brænde

Firmaet Dimplex, der står bag denne pejseindsats, lyver ikke, når de proklamerer, at dette produkt giver dig verdens mest realistiske flammer skabt af elektricitet. Pejse-indsatsen kan fx nedsænkes i møbler eller indbygges i væggen med en flot see-through-effekt.

I forhold til andre pejseindsatser er denne af medium størrelse, og udover at levere effekten af glødende træ, afgiver Opti-myst-teknologien også en form for kunstig røg. Dette er bare er med til at understrege den realistiske oplevelse, du vil få med et produkt som dette.

Med den medfølgende fjernbetjening får du den fulde kontrol og kan justere styrken af den kunstige ild og niveauet af den kunstigt skabte røg.

Cassette 400 er designet i en cool, matsort farve, og på fronten finder du nogle yderligere kontrolknapper, der supplerer den medfølgende fjernbetjening.

Pejseindsatsen er nem at vedligeholde. Det er nok at tørre enheden over i ny og næ med en let fugtig klud. Undgå at bruge rengøringsmidler eller diverse pudsemidler.

Highlights

  • Realistisk flamme- og røgeffekt
  • Egner sig til mange formål
  • Inklusiv fjernbetjening
  • Halogenpære inkluderet

Teknisk data

Størrelse

H: 17 x B: 40,5 x D: 21,6 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

Materiale

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

12W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.