Casette 500 fra Dimplex

Cassette 500 hybridpejs til tank - indbygningsmodul

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-020

Pris: 9.799 DKK


Pejseindsats 500 til indbygning eller nedsænkning i et møbel med Opti-Myst teknologi.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Cassette 500 hybridpejs til tank – indbygningsmodul

Firmaet Dimplex har med denne Cassette 500-model virkelig skabt noget unikt! Som det er tilfældet med mange andre indbygningsmoduler får du både røg- og flammeeffekt, men Dimplex har med denne kreation tilføjet et ekstra lag – nemlig lyd! Det er rigtig godt tænkt, og det er med til at gøre den samlede oplevelse endnu mere realistisk.

Du kan betjene både flammer, røg og lyd med den medfølgende fjernbetjening, og det er også muligt at styre visse af funktionerne med knapperne, der er placeret på selve enheden.

Cassette 500-modulet er skabt til indbygning, fx i vægge eller via et hul i bordpladen. Der er mange muligheder, da du ikke er bundet af en skorsten, som det er kutyme med konventionelle pejse. Det er endvidere muligt at koble flere Cassette 500-enheder sammen, så du får den bredde, som du ønsker til dit indbygningsprojekt.

Det er super nemt at vedligeholde et indbygningsmodul som dette, da det kun kræver en smule rengøring i ny og næ med en let fugtig klud.

Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at du ikke bør anvende rengøringsmidler, da disse kan skade pejseindsatsen.

Highlights

  • Realistisk Opti-myst flamme- og røgeffekt
  • Indbygget lydeffekt
  • Inkl. fjernbetjening og brændesæt
  • Fuld kontrol over styrken af flammerne

Teknisk data

Størrelse

H: 50 x B: 334,5 x D: 23 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

9 kg

Materiale

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

220W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.