Colonsay

Colonsay - Sort elektrisk kamin

Varenummer: ELP-10-109

Pris: 5.999,00 DKK


Stilren sort fritstående kamin med flot flammesyn skabt af LED-lys og strøm. Varmeeffekt på tre intervaller.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Sort elektrisk kamin

En orange flamme på den sort bagvæg giver bare en helt fascinerende effekt. Vi forbinder den sortorange sammenfletning med ild, pejse og hygge. Derfor ser man i pejsebranchen oftest sorte farvemuligheder, når det kommer til valg af pejs.

Den elektriske pejseindsats, som er installeret i pejserammen, kan styres direkte på kontrolpanelet på pejsen. Derfor har du mulighed for at ændre på flammeeffekter, varmen og lyset. Indsatsens flammer reflekterer smukt ind på den sorte bagvæg, og særligt i mørke kommer den smukke kamin for alvor til sin ret.

Materialet på pejserammen er fremstillet i MDF, hvorefter det er lakeret i en stilren sort farve. Den er designet til både private boliger, men også til at stå på et kontor, restaurant eller anden erhvervsmæssig institution. Flammen er produceret således, at lyseffekten danser rundt i pejsen. Det giver en meget livagtig og opmærksomhedsfangende effekt.

Pakken indeholder:

  • Pejseramme
  • Elektrisk pejseindsats
  • Engelsk manual
  • 2,8 meter ledning
  • Dekorationsbowle

Teknisk data

Størrelse

H: 69 cm x B: 75 cm x D: 18 cm

Dekorationer

Krystalsten | Sten

Vægt

17 kg.

Materiale

Metal, plastik og glas

Varmeeffekt

Ingen varme | 1 kW | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Justerbar flammeeffekt

Styring

Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.