Danville pejseindsats fra Dimplex

Danville

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-056

Pris: 10.025 DKK


Danville pejseindsats med OPTi-myst teknologi og fjernbetjening.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Danville pejseindsats fra Dimplex

Danville er en flot pejseindsats med den anerkendte Opti-myst teknologi, hvor det meget virkelighedstro flammebillede skabes af en ultra fin vanddamp, der stiger op og sammen med LED belysningen giver den meget realistiske flammeeffekt.

Den fantastiske sorte finish komplimenterer de utrolige smukke Opti-myst flammer og giver et unikt og moderne udtryk til dit hjem.

Ønsker du lidt hyggevarme tilføjet til pejsen, kan den tilmed afgive varme på to intervaller eller du kan blot nyde det flotte flammebillede helt uden varmetilførsel, f. eks. i de varme måneder.

Pejsen er meget enkel at anvende, vedligeholde og rengøre og alle funktioner kan justeres via den medfølgende fjernbetjening.

Teknisk data

Størrelse

H: 62 x B: 52 x D: 23,1 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

Vægt

15,5 kg

Materiale

Varmeeffekt

0 | 1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.