E1800 fra Evonic Fires

E1800

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-225

Pris: 26.999,00 DKK


Lang elektrisk indbygningspejs med fleksibel glasmontering - Længde: 175 cm


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Evonic Fires E1800 lang elpejs til indbygning

Lang og elegant elektrisk pejs til indbygning i væggen. Pejsen kan enten ses fra front, med åbning mod front og den ene side eller fronten og begge sider. Glasset måler hele 1750 x 36 cm og er derfor noget af det længste på markedet, når det kommer til professionelle indbygningspejse.

E1800 er udstyret med Evonic Fires Evoflame Ultra HD, og kan styres via en SmartPhone eller tablet. Der er to varmeniveauer i pejsen, så den både kan køre på høj og lav effekt.

Evonic Fires E1800 er multi-sidet fordi den fås med tre glassider. Det er ikke nødvendigt at tage alle glassene i brug, så derfor kan anvendes med forskellige flammesyn.

  • 1-sidet front pejs
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til venstre
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til højre
  • 3-sidet pejs med glas på tre sider

Denne elektriske pejs er derfor meget fleksibel, når det kommer til indbygning. Netop på grund af, at den kommer med disse to konverteringspaneler. Alle glas er lavet i Schott Conturen Magic glas, hvilket er et højteknologi anti-reflektivt glas.

Det er også muligt at vælge den dekoration, du foretrækker. Der kan vælges mellem et udtryk af birketræ eller almindeligt brænde.

Teknisk data

Størrelse

H: 61 cm x B: 175 cm x D: 30 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort med anti-reflektivt glas

Flammeeffekt

Evoflame Ultra HD

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 36 cm x B: 175 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.