E500 fra Evonic Fires

E500

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-229

Pris: 11.699,00 DKK


Lille moderne elektrisk indbygnings pejs med fleksibel glas montering. Længde: 50 cm


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Evonic Fires E500 multi-sidet indbygningspejs

Lille naturtro elektrisk ildsted på 50 cm med en ultrade hd flammeeffekt. Pejsen har en glasstørrelse på 40 x 50 cm, og passer derfor ind i hjem med mindre vægge. Den kan både indbygges, hvor flammen ses fra front, fra front og side eller alle tre sider.

Evonic E500 kontrolleres via en E-touch App, som er udviklet af Evonic Fires. Her kan du regulere flammens lysstyrke og varmeniveau efter ønske. Desuden kan du måle temperaturen i rummet.

E500 er multi-sidet fordi den fås med tre glassider. Det er ikke nødvendigt at tage alle glassene i brug, så derfor kan anvendes med forskellige flammesyn:

  • 1-sidet front pejs
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til venstre
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til højre
  • 3-sidet pejs med glas på tre sider

Denne elektriske pejs er meget fleksibel, når det kommer til indbygning. Det skyldes netop på grund af, at den kommer med disse to konverteringspaneler. Alle glas er lavet i Schott Conturen Magic glas, hvilket er et højteknologisk anti-reflektivt glas.

Det er også muligt at vælge den dekoration, du foretrækker. Der kan vælges mellem et udtryk af birketræ eller almindeligt brænde.

Teknisk data

Størrelse

H: 61 cm x B: 52,5 cm x D: 31,6 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort med anti-reflektivt glas

Flammeeffekt

Evoflame Ultra HD

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 40 cm x B: 49,5 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.