E600 fra Evonic fires

E600

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-233

Pris: 9.999,00 DKK


Elegant indbygnings elpejs med fleksibel glas montering - Længde 68 cm


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Evonic Fires E600 elektrisk indbygget pejs

Elegant og ekstraordinær elektrisk pejs til indbygning i en fin standardstørrelse, der passer ind i mange hjem. Evonic Fires E600 måler i glasset 45,5 x 63,7, og kræver ikke alverdens ekstra plads til rammen. Med en dybde på bare 18 cm, kan du indbygge pejsen i stort set alle slags vægge.

Evonic Fires E600 kommer med producenten anerkendte Evoflame teknologi, som er kendt for at give en autentisk orange flamme. Glem alt om de farverige blå, røde og gule effekter. Denne pejs er til de seriøse brændeovnselskere, der vægter en realistisk flamme over de farverige effekter. Der kan skrues op og ned for lysstyrken, men farven vil altid være den autentiske orange farve. Det betyder, at seriøsiteten bibeholdes i pejsen, og det kan være nemmere at fastholde pejsestemningen i hjemmet.

Pejsen kommer med dekorative kunstige brændestykker, fordi det bidrager med en effekt af realisme og autentisk pejsestemning. På afstand ligner Evonic E600 et helt almindelig ildsted med en flot levende flamme. Rammen fås både med eller uden glas på fronten, så der enten er direkte åbning ind til bålstedet. Alternativt vil flammen være lukket af med et frontglas, hvilket kan berolige en del forældre på trods af, der ingen brandfare er ved elektriske pejse.

Forestil dig at udnytte en smalle væg hjemme i stuen med dette vidunder af en pejs. Det er en luksuspejs med en højteknologisk realistisk flamme i en passende størrelse på 63,7 cm.

Teknisk data

Størrelse

H: 63,8 cm x 68 cm x D: 18 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Evoflame

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 45,5 cm x B: 63,7 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.