E640 fra Evonic Fires

E640

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-235

Pris: 9.999,00 DKK


Høj, smal elektrisk pejs til indbygning med dekoration af kunstig brænde.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Høj aflang professionel elektrisk pejs

De "omvendte" dimensioner i forhold til langt de fleste elektriske pejse. Vi ser ofte el-pejse installeret under store TV - enten frithængende eller integreret som en del af et møbel. Dette er ikke aktuelt for denne høje el-pejs. Den er omvendt fremstillet til smalle vægge, hvor der ellers ikke var plads til et ildsted.

Forestil dig at udnytte væggen i boligen, hvor aldrig rigtigt har kunne hænge noget på grund af de små dimensioner. Det kan du nu, fordi denne pejs kun måler 50,8 cm i længden. Evonic E640 har en højde på 65,5 cm i glasset, så glasset er højere end det er langt.

På trods af de samme dimensioner har Evonic Fires alligevel formået at dekorere pejsen med noget vellignende keramisk brænde, som får dig til at føle fornemmelsen af en rigtig pejs. Selvfølgelig uden ubehagelig lugtgener, men naturligvis med den elskede hygge-effekt.

Evonic Fires E640 er udstyret med deres realistiske Evoflame teknologi, som giver en yderst ægte flammeeffekt. Der er tale om en autentisk orange flamme uden alverdens farveeffekter ind over. Denne pejs er til dig, der vil have noget nær det mest ægte pejse-look inden for elektrisk indbygningspejse.

Teknisk data

Størrelse

H: 84,3 cm x B: 50,8 cm x D: 19,6 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

H: 65,5 cm x B: 46 cm

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Evoflame

Styring

Strøm

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

App

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.