E700 fra Evonic Fires

E700

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-232

Pris: 9.999,00 DKK


Smart elektrisk indbygnings pejs med fleksibel glas montering.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

E700 smal indbygget elektrisk pejs

En smart fancy el-pejs, som kan indbygges i den smalle væg, hvor der ellers ikke var plads til en pejs. Med en dybde på bare 20 cm kan du installere denne højteknologiske el-pejs. Den måler nemlig ikke mere i dybden, hvilket er relativt usædvanligt for de mere avancerede elektriske pejse.

Effekten adskiller sig i denne pejs fra billigere alternativer. Den er udstyret med Evonic Fires patenteret Evoflame, som er en anerkendt brændeteknologi, fordi den giver realistiske flammer. Du får med denne elektrisk pejs en flammeeffekt, der tilnærmelsesvis ligner en ægte pejs - uden blå og kolde flammefarver.

Fronten på Evonic Fires E700 måler 28,5 x 64 cm, og på grund af den smalle dybde fås pejsen kun med én type dekoration. Det er de såkaldte mini brændestykker, som er specielt udviklet til denne type pejse, fordi der ikke er plads til de traditionelle større brændestykker. Det er en rigtig stor fordel, fordi der på almindelig vis ikke er plads til de dekorative brændestykker. Derfor ses ofte ét langt brændelignende stykke plastik i billigere el-pejse. Dette er ikke gældende i E700, hvor Evonic Fires har formået at fremstille en række autentiske brændestykker i keramik.

Helt gratis får du Evonic Fires app, hvorfra du kan styre pejsens funktioner. Du kan således tænde og slukke din nye drømmepejs fra sofaen helt uden at bevæge, og det samme gør sig naturligvis gældende ved justering af flamme- og varmeeffekt.

Skab en hygge-effekt i dit hjem med en Evonic Fires E700, og glem alt om rengøring af pejse!

Teknisk data

Størrelse

H: 48 cm x B: 70 cm x D: 20 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Evoflame

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 28,5 cm x B: 64 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.