E710 fra Evonic Fires

E710

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-234

Pris: 12.999,00 DKK


Lineær moderne elpejs til indbygning med justerbar flamme- og varmeeffekt.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Evonic Fires E710 firkantet elpejs

En tilnærmelsesvis kvadratisk elektrisk pejs udstyret med en professionel flammeeffekt. Denne kombination er sjældent set, men her har du muligheden for at anskaffe en mere firkantet elektrisk pejs. Evonic Fires er særligt anerkendte for at skabe en form for bålsted inde i deres elektriske pejse frem for en lineær linje, som oftest er kendetegnet i pejsene.

Glasset måler ca. 60 cm i højden og 70 cm i længde, hvilket ofte anses som værende de perfekte præpositioner i mange hjem. Det, der ofte kan være udfordringen med denne type dimensioner er, at ildstedet ikke når højt nok op i pejsen. Det er eksempelvis særligt kendetegnet i biopejse og til dels også gaspejse, hvor bålet ses i bunden af pejsen.

Evonic Fires formår med deres fantastiske Evoflame teknologi at skabe en særdeles autentisk flamme med højt bål. Forestil dig, at du kun skal tage mobiltelefonen op af lommen og efterfølgende taste start. Så nemt er det at betjene de luksuriøse elektriske pejse fra Evonic Fires.

Du kan således undgå alt, der hedder rengøring og vedligeholdelse af pejse samtidig med, at indeklimaet bibeholder dets høje sunde niveau og miljøet ikke belastes af skadelig partikler. Omvendt får du ikke samme høje varmeeffekt, men derimod en varme tilsvarende en el-radiator. Vægter du, at det skal være nemt og miljøvenlig over varmt, så er denne elektriske pejs nok det naturlige valg for din bolig.

Teknisk data

Størrelse

H: 79 cm x B: 70 cm x D: 20 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Evoflame

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 60 cm x B: 70 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.