E800 fra Evonic Fires

E800

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-228

Pris: 19.999,00 DKK


Stilren elektrisk indbygnings pejs med fleksibel glas montering . Længde: 80 cm


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Evonic Fires E800 med flere glassider

Elegant elektrisk indbygningspejs i en klassisk størrelse på 80 cm. Pejsen passer størrelsesmæssigt til de fleste hjem, fordi den ikke er for stor og dominerende. Søger du en elpejs til indbygning i disse mål og med højkvalitetsteknologi, så er Evonic Fires E800 et oplagt valg.

Den er udstyret med deres eksklusive Evoflame Ultra HD flammeeffekt, hvilket bevidner om en høj teknologi. Desuden får du en brugervenlig app fra Evonic Fires til at styre pejsen. Du skal skrue op og ned for temperaturen samt justere lysstyrken.

E800 er multi-sidet fordi den fås med tre glassider. Det er ikke nødvendigt at tage alle glassene i brug, så derfor kan anvendes med forskellige flammesyn:

  • 1-sidet front pejs
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til venstre
  • 2-sidet hjørnepejs med åbning til højre
  • 3-sidet pejs med glas på tre sider

Denne elektriske pejs er derfor meget fleksibel, når det kommer til indbygning. Netop på grund af, at den kommer med disse to konverteringspaneler. Alle glas er lavet i Schott Conturen Magic glas, hvilket er et højteknologi anti-reflektivt glas.

Det er også muligt at vælge den dekoration, du foretrækker. Der kan vælges mellem et udtryk af birketræ eller almindeligt brænde.

Teknisk data

Størrelse

H: 79 cm x B: 80 cm x D: 30,1 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort med anti-reflektivt glas

Flammeeffekt

Evoflame Ultra HD

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 59 cm x B: 80 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.