E900 fra Evonic Fires

E900

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-231

Pris: 10.999,00 DKK


Elegant elektrisk indbygnings pejs med fleksibel glas montering.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Evonic Fires E900 el-pejs til indbygning

En absolut topklasse el-pejs, som kan skabe en liv flere af dine sanser. E900 eller E900GF, som modellen hedder med glasfront, har en yderst elegant udstråling. Den kan passe ind i mere eller mindre alle boligindretninger, fordi den er så stilren. Ønsker du at indbygge den i væggen i et gammel charmerende hus, kan du stadig bringe den klassiske pejsestemning med de omkringværende romantiske møbler. I nyere minimalistiske indretninger vil den elektrisk pejs falde i ét med den stilrene skandinaviske facon. Vores hårde overflader i hjemmet og store åbne rum passer også fantastisk til perfekt til denne pejs.

I og med den integreres i væggen eller murstene, vil den naturligt falde ind i rummet. Den elegante stil kan ej forklejnes, og her får du et kærkommen produkt til dagligdagen. Du kan glemme alt om at kløve brænde og gøre rent i hjemmet. Modsat kan du straks føle pejsestemning og skabe en hygge-effekt i dit hjem. Du behøver ikke stresse over rengøringen, fordi den oser eller ryger på ingen måde som eksempelvis en brændeovn vil gøre det. Der vil således heller ikke være nogen lugtgene forbundet med det.

Der medfølger en gratis app, som kan bruges til at styre pejsen på din tablet eller smartphone. Hvem vil ikke helst have det samlet på flere at familiens mobiltelefoner frem for at skændes om, hvem der har fået fjernbetjeningen væk? Vi lever i 2020, og derfor skal teknologien også være herefter.

Forestil dig at komme hjem fra en hård dag på arbejde, hvor tingenes ikke rigtigt er lykkedes og efteråret eller vinteren for alvor trænger sig på. Der er koldt i hele hjemmet, og du vil egentligt bare gerne varmes op og opleve lidt glæde og hygge. Kunne det så ikke være lækkert at lave en god kaffe på nepresso-maskinen og nyde den foran de realistiske flammer? Bring liv og glæde i dit hjem med denne elektriske pejs, der har alle de nye funktioner inden for el-pejse.

Teknisk data

Størrelse

H: 69,5 cm x B: 90 cm x D: 19,6 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Evoflame

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 49,1 cm x 88,4 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.