Elpejs indbygning i væggen

Indbygning af elpejse i væggen er i 2023 blevet en særdeles populær trend, fordi teknologien er på et markant højere niveau end det tidligere har været. Flammerne bliver mere realistiske og brugerne tiltrækkes af de elektriske flammeeffekter.

Vores boliger opføres i dag som lavenergihuse, og derfor har nyere huse ikke behov for en ekstra varmekilde. I mange tilfælde kan en almindelig brændeovn, gaspejs eller biopejs sågar udlede for meget varme. Derfor er elektriske pejse ideelle, idet varmeeffekten er betydelig lavere. Det er intelligente pejse, hvor du kan justere varmen efter rumtemperaturen eller helt deaktivere varmemodulet, hvis du bare ønsker hyggen.

En anden årsag til, at en LED-pejs til indbygning er blevet mere populær skyldes, at de nu også fås med to, tre og fire glassider. Derfor kan de nu anvendes som rumdeler- og tunnel elpejs, så de deler rummet op. Første generationer af elektriske pejse kom primært med en frontside.

elpejs indbygning

Vælg en kategori - Indbygning af elektriske pejse


Produkter - Indbygning af elektriske pejse

Virtuo 80/2 venstre fra Dru Fire

Virtuo 80/2 Venstre

41.195 kr
Vare nr: ELP-90-104
dimplex engine 56-600 indbygnings el pejs

Engine 56-600 - Dimplex

12.275 kr
Vare nr: HYB-10-032
Engine 68-400 fra Dimplex
Engine 68-400 fra Dimplex

Engine 68-400

11.225 kr
Vare nr: HYB-10-033
Dimplex Opti-V-Single
Dimplex Opti-V-Single

Opti-V Single

25.250 kr
Vare nr: HYB-10-034
Opti-V Double fra Dimplex
Opti-V Double fra Dimplex

Opti-V Double

47.500 kr
Vare nr: HYB-10-035
Unik vægpejs fra Dimplex
Unik vægpejs fra Dimplex

Vægpejs Engine S

9.875 kr
Vare nr: HYB-10-036
Engine L vægpejs fra Dimplex
Engine L vægpejs fra Dimplex

Vægpejs Engine L

10.400 kr
Vare nr: HYB-10-037
Albany hybrid pejs fra Dimplex
Albany hybrid pejs fra Dimplex

Albany - Dimplex Opti-Myst

17.050 kr
Vare nr: HYB-10-039
3 Step elektrisk vægpejs fra Dimplex

3 Step

28.500 kr
Vare nr: HYB-10-041
Prism 34 vægpejs fra Dimplex
Prism 34 vægpejs fra Dimplex

Prism 34 - Dimplex

7.000 kr
Vare nr: HYB-10-046
Prism 50 vægpejs fra Dimplex
Prism 50 vægpejs fra Dimplex

Prism 50 - Dimplex

8.450 kr
Vare nr: HYB-10-047
Prism 74 elektrisk pejs
Prism 74 elektrisk pejs

Prism 74 - Dimplex

13.600 kr
Vare nr: HYB-10-048
Ignite xl 50 vægpejs fra Dimplex
Ignite xl 50 vægpejs fra Dimplex

Ignite XL 50 - Dimplex

10.100 kr
Vare nr: HYB-10-049
Ignite xl 74 vægpejs fra Dimplex
Ignite xl 74 vægpejs fra Dimplex

Ignite XL 74 - Dimplex

14.275 kr
Vare nr: HYB-10-050
Ignite XL 100 vægpejs fra Dimplex
Ignite XL 100 vægpejs fra Dimplex

Ignite XL 100 - Dimplex

15.625 kr
Vare nr: HYB-10-051

Elpejse – nu med flere flammevinkler

Ligesom vi kender det fra andre pejsealternativer såsom biopejse, gaspejse og almindelige pejseindsatse til brænde, så kan elpejse nu også købes med flere glassider. Det betyder, at flammen kan ses i flere rum eksempelvis. Det er populært at indbygge en pejs mellem en stue og et køkken-alrum med en såkaldt to siddet tunnelpejs. Derfor er det nu muligt at integrere løsninger i væggen, hvor du kan nyde den elektrisk ild fra pejsen – både fra stuen og alrummet.

Vi har udarbejdet en beskrivelse og guide af de forskellige typer af indbygning elpejse, så du kan spore dig ind på hvilken LED-pejs der er den helt rigtige for dig.

Den tosidet elektriske hjørnepejs

Igen en nyere klassiker, som ses integreret i mange nyere boliger. De mange typehusselskaber er blevet fantastiske til at indbygge pladsen i ethvert rum, og denne tendens går igen i bevidstheden hos mange brugere. Vi inspireres af hinanden på sociale medier, og netop hjørnepejsen er et godt eksempel herpå.

Hvorfor skal man ikke indbygge en pejs med to sider i stedet for bare én? Det er nemlig tit dette dilemma, vi bemærker hos kunderne, fordi pejsen er tiltænkt at sidde et givent sted, hvor der oprigtigt er plads til at indbygge en udgave med to sider. Det kan i praksis betyde, at der blot skal skæres 10-20 cm mere af for at nå helt ud til endevæggen, så der kan indbygges en elektrisk pejseindsats med to sider frem for en væg til en frontmodel.

Rumdeler el pejs med tre sider

Vi ser ofte rumdelerpejsen i boligmagasiner, på Instagram og andre sociale medier. Det er pejsen, der absolut hitter blandt indretningskonsulenterne og de mange engagerede boligstylister. En elpejs konstrueret med tre åbne sider giver flammesyn fra to rum, men også i selve adskillelsen på midten.

Elpejsen med tre sider er ofte bygget op som en halvvæg, så den ikke virker klodset i rummet. Den deler rummet op samtidig med, at sammenfletningen bevares mellem de tilstødende rum.

En elektrisk pejseindsats med tre sider anvendes ofte i nybyggerier eller totalrenoveringer, hvor familien ønsker elpejse, men ikke har mulighed for det – enten på grund af den fysiske størrelse og krav til skorsten eller af den simple grund, de opvarmer for meget.

Hvilken indbygnings elpejs passer til dit hjem?

Er du i tvivl om, hvilken elektrisk pejs, du bør indbygge i netop din væg, eller er du ikke sikker på at din el pejs skal indbygges i væggen, så tag et kig på vores udvalg af elpejse til indbygning i eksempelvis møbler og tøv ikke med at tage kontakt til os. Vores kundeservice hjælper dig meget gerne på vej til din kommende drømme pejs.

Du kan kontakte os på vores live-chat, e-mail, telefon, Instagram og Facebook. Det er også muligt at besøge vores butik, hvor dele af vores sortiment er udstillet i Aalborg.

Den klassiske indbygningspejs med frontglas

En indbygget elpejs ses i langt de fleste hjem integreret i væggen med et glas ud mod rummet. Sådan var tendensen tidligere, men vi har i særdeleshed set en stigende interesse i tunnel- og rumdeler elpejse, ligesom vi har set det inden for gaspejs og biopejs.

Det er klart, at hvis dit hjem er konstrueret således, at det giver mest mening at indbygge en et-sidet elpejs, så er denne løsning bedst. Vi ser ofte denne installeret i en almindelig stue, hvor pejsen indbygges i væggen eller i et møbel under fjernsynet, så flammerne primært ses i det pågældende rum.

Elektrisk tunnelpejs med gennemgående flamme

Endelig fik Europa en gennemgående elpejs, der kan adskille to rum. Evonic Fires producerer to alternativer af elektriske tunnelpejse – nemlig deres Lindstrom DS og E1030ds. Begge modeller har betegnelsen ds i enden, hvilket netop betyder ”double-sided”.

Vi har både løsninger til indbygning i væggen, hvor der er fuldt glas på begge sider eller blot et mindre glas inde ved selve brændkammeret. Dette er dog primært gældende for de elpejse med vanddamp. Glassene bliver ikke varme, så de er ideelle for familier med småbørn og kæledyr.

Tre-sidet elpejs under et fjernsyn

En virkelig populær løsning inden for mange pejsealternativer. Pejsen, der kører under TV’et. Der er ofte en række restriktioner i forhold til installation af eksempelvis biopejse og gaspejse under et fjernsyn. Den skal først og fremmest indbygges i brandsikkert materiale. Dernæst skal du tænke på at skåne dit fjernsyn. Derfor bør man tage sine forholdsregler.

Ønsker du at undgå alle de forbehold, så tøv ikke med at vælge den elpejsen. Den er nemlig produceret således, at den nemt kan etableres med et fjernsyn over, uden at gøre skade på TV’et. De fås endda med tre sider glas, så der etableres et maksimalt flammesyn. Spørgsmålet er bare – skal pejsen eller TV’et være størst?