Guides til el pejse og Opti-myst

Vi hos El-pejs.dk vil gerne sikre os at du finder den helt rigtige elpejs til dig og dit hjem. Derfor har vi samlet alle vores guides, tips og gode råd til køb og brug af elpejse. Her kan du finde svar på dine spørgsmål til vores elektriske pejse. Bliv klogere på hvad en elpejs er, hvad en Opti-myst pejs er, hvad forskellen på en Opti-myst pejs, en hybridpejs og en vanddamp pejs er, og meget, meget mere.

En elpejs er en pejs drevet af strøm, der ved hjælp af enten LED lys eller vanddamp, skaber et flot og realistisk flammespil. Elektriske pejse er miljøvenlige og forholdsvis lette at arbejde med. I disse guides vil vi forklare om selve monteringen, hvordan de bruges, forholdsregler og meget mere!

Ligemeget om du søger viden for at afklare hvilken pejs du skal investere i, eller om du blot er ude efter inspiration til hvordan pejsen kan indgå i indretningen, så vil disse guides hjælpe dig på rette vej!

Hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål i vores guides eller du bare gerne vil have personlig rådgivning, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på vores live-chat, telefon, email, Facebook eller Instagram til at hjælpe dig og give dig vejledning.

Elektrisk led pejs på 102 cm