Halmstad fra Evonic Fires

Halmstad

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-242

Pris: 17.699,00 DKK


Stilren fritstående elpejs med Evonic Fires teknologi med åbning i bunden til f.eks. brænde.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Halmstad Halo elpejs

Pejsen, Halmstad, kommer fra øverste hylde, hvad angår teknologi i pejsen. Den elektriske pejs er nemlig udstyret med Evonic Fires nyeste teknologi, Halo. Det er en intelligent teknologi, som har præinstallerede seks smukke flammeeffekter. Derudover har du mulighed for at konstruere din egen LED-flamme.

Pejsen kan styres med Evonic Fires app, samt kan bruges sammen med Google Home eller Amazons Alexa, som gør den nem at styre i hele hjemmet.

Halmstad elpejs fås både i sort og hvid. Den måler 82,5 cm i højden samt 86,5 cm i længden. Derfor skaber den et tilnærmelsesvist kvadratisk billede. Der er mulighed for at stable ægte brænde i åbningen under pejsen for at fuldføre den autentiske pejsestemning.

Teknisk data

Størrelse

H: 82,5 cm x B: 86,5 cm x D: 32,8 cm

Dekorationer

Birketræ | Træy

Vægt

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

0 | 1kW | 2 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Halo

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.