Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra El-pejs.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og El-pejs.


Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra El-pejs anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer med pakkepost sker med GLS. Palleforsendelser afsendes med Danske Fragtmænd. Leveringstid på lagervarer er 1-2 dage.

Risikoen for varer købt af Biopejs-shop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Dokumentation og vejledning:

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Biopejs-shop.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra El-pejs side, er denne af vejledende art.

Fragtskade:

Inden køber kvitterer for modtagelse, skal køber ved levering kontrollere produkterne for fragtskader. Køber skal således kontrollere, om emballagen er brudt, eller om der er andet, der indikerer skader. Slutteligt skal det bestilte antal enheder svare til det leverede. Ved skade modtages ordren med konkret forbehold på fragtbrevet, og du bedes kontakte El-pejs på info@el-pejs.dk inden for 24 timer og meddele os herom.

Bemærk: Vi anbefaler, at du modtager ordren trods skade, da genlevering vil ske for din regning. Billeder af skaden skal tages inden udpakning, ellers bortfalder reklamationsretten. Hvis fragtbrevet er underskrevet af køber uden anmærkninger, er det ikke muligt sidenhen at kræve erstatning for fragtskade eller for manglende enheder. I det tilfælde kan El-pejs ikke udbedre eller producere en ny vare uden beregning.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra El-pejs, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Biopejs-shop. Vi yder 2 års reklamationsret.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, El-pejs har stillet dig i udsigt.

Returnering:

Køber kan tage varen i brug og herefter returnere varen. Dette sker dog med det forbehold, at forbrugeren hæfter for en eventuel værdiforringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på normal vis.

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. El-pejs har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som El-pejs tilbyder.

Pris og betaling:

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med nationale og internationale kreditkort, MobilePay, Viabill, bankoverførsel, EAN betaling, finansiering via Santander Consumer Bank, på faktura efter aftale eller kontant ved afhentning. Alle priser i El-pejs - på web-adressen https://www.el-pejs.dk er inkl. moms. Pengene vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kræves et 25 % forudbetalt depositum på specialfremstillede ordre.

Fortrolighedspolitik:

El-pejs forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Afhjælpning og ombytning sker uden udgifter for forbrugeren.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på El-pejs hjemmeside.

Fortrydelsesret:

El-pejs yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varen skal returneres til El-pejs indenfor 14 dage fra den dag, hvor kunden har meddelt El-pejs om returneringen.

Tilbagebetaling:

El-pejs tilbagebetaler ved fortrydelser eller anden returnering senest 14 dage fra datoen, hvor kunden har informeret El-pejs om returneringen. El-pejs afventer dog returvaren før købesummen refunderes.

Generelle oplysninger:

CVR: 34607907

Kontakt e-mail: info@el-pejs.dk