Incanto 2000 fra Magic-Fire® by Safretti

Incanto 2000

Magic-Fire® by Safretti

Varenummer: ELP-10-207

Pris: 69.999 DKK


Bred hybrid pejs med vand damp teknologi og flot flammesyn. Kræver kun vand og strøm.


Ramme

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Incanto 2000

Incanto 2000-modellen er rent fysisk noget af en kæmpe, og den er samtidig den næststørste model i Incanto-serien. Med 220 centimeter i bredden er Incanto 2000 stor nok til at fylde selv større stuer ud, og med en vægt på 110 kilo er du sikret en solid løsning. Vandtanken på denne model er på 4 x 2 liter, der sikrer en arbejdsydelse på op til 8 timer. Designet på denne Incanto-model minder om designet på de andre produkter i serien med toppladen i rustfrit stål og den sorte, pulverlakerede finish.

Incanto 2000 egner sig som indbygningspejs, og netop denne anvendelse bliver mere og mere udbredt. Især i forhold til nybyggeri, der er klimavenligt, er det ikke altid nødvendigt med en ekstra varmekilde, da varmeeffekten af disse er begrænset, hvis du sammenligner Incanto 2000 med fx en almindelig pejs.

En elpejs som Incanto 2000 giver dig den hygge, du er ude efter, med sine meget naturtro flammer. Den kræver ikke en masse vedligehold som fx en konventionel pejs, hvor der skal skaffes brænde og tømmes aske. Desuden er det værd at bemærke, at du med en elektrisk pejs slipper for at skulle tænke på at have en skorsten.

Teknisk data

Størrelse

Uden ramme: H: 63 x B: 220 x D: 47 cm | Med ramme: H: 69,5 x B: 220 x D: 47 cm

Dekorationer

Glasstørrelse

Vægt

110 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Topplade: Rustfri Stål| Ramme: Sort

Flammeeffekt

Magic Fire vanddamp flamme

Styring

Fjernbetjening | App | Kontrolpanel

Forbrug

900-960 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Mistero 1500

Strømforsyning

220-240 V

Brændetid

8 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.