Incanto See-through 1500 fra Magic-Fire® by Safretti

Incanto See-through 1500

Magic-Fire® by Safretti

Varenummer: ELP-10-210

Pris: 68.499 DKK


Elektrisk hybrid indbygnings indsats til strøm og vand.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Incanto See Through 1500

Incanto ST (See Through) er noget af det ypperste, der kan støves op, når det kommer til elpejse. Fedt udseende og funktionalitet går hånd i hånd, og teknologien i denne model er helt up to date.

Det særlige ved see through-modellen er, at den kan indbygges i en væg, hvor den er synlig på begge sider, så den er ideel i fx en rumdeler-konstruktion. Der er desuden en hel række andre fordele, du kan høste, når du vælger at anvende en elektrisk pejs. Du skal eksempelvis kun anvende strøm og vand som ”brændstof”, og denne model kan holdes kørende i otte timer med blot seks liter vand. Derudover kan du styre pejsen med en fjernbetjening, og flammerne er ikke farlige, så der er ingen, der brænder sig på dem.

Teknologien i disse elpejse er ret ny, men allerede nu er producenterne nået imponerende langt, og det kan virkelig være svært at se forskel på elpejsens flammer og flammerne, du får med en traditionel pejs, der anvender træ som brændstof. Flammerne i Incanto-modellen er desuden justerbare, så du selv bestemmer, hvor store de skal være.

Teknisk data

Størrelse

H: 63 cm x B: 170 cm x D: 55 cm

Dekorationer

Glasstørrelse

Vægt

82,5 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Magic Fire vanddamp flamme

Styring

Fjernbetjening | App | Kontrolpanel

Forbrug

675-720 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Mistero 1000

Strømforsyning

220-240 V

Brændetid

8 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.