Incanto See-through 20000 fra Magic-Fire® by Safretti

Incanto See-through 2000

Magic-Fire® by Safretti

Varenummer: ELP-10-211

Pris: 89.999 DKK


Elektrisk hybrid indbygnings indsats til strøm og vand.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Incanto See Through 2000

Med en Incanto ST (See Through) 2000-model får du en indbygningsløsning, der kan nydes på begge sider af væggen, da den, som navnet antyder, er gennemsigtig og åben. Har du fx en form for rumdeler i din stue, er denne løsning perfekt.

Elpejse er stadig et relativt nyt fænomen, men teknologien er allerede nået rigtigt langt, og flammerne, der dannes, når vanddamp og LED-lys mødes, er meget naturtro, og de er samtidig børnesikret. Ingen brænder sig på disse flammer, selv om de virker super realistiske.

Denne model kan holdes kørende med ca. en enkelt liter vand i timen, og derudover skal du blot tænke på at tilslutte pejsen til stikkontakten. Det er nemt og enkelt, og du kan styre hele løsningen med den medfølgende fjernbetjening, en app eller på selve kontrolpanelet. Modellen vejer 110 kilo, så du får en kraftig og holdbar løsning, der ikke skuffer, og samtidig rider du med på den nyeste bølge inden for indretning, hvor elektriske indbygningspejse for alvor er blevet populære.

Teknisk data

Størrelse

H: 63 cm x B: 220 cm x D: 55 cm

Dekorationer

Glasstørrelse

Vægt

110 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Magic Fire vanddamp flamme

Styring

Fjernbetjening | App | Kontrolpanel

Forbrug

900-960 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Mistero 1500

Strømforsyning

220-240 V

Brændetid

8 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.