Incanto See-through 2500 fra Magic-Fire® by Safretti

Incanto See-through 2500

Magic-Fire® by Safretti

Varenummer: ELP-10-212

Pris: 113.999 DKK


Elektrisk hybrid indbygnings indsats til strøm og vand. Dimension: H: 63 B: 270 D: 55


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Incanto See Through 2500

Incanto ST (See Through) er konge-modellen i Incanto-serien med en vægt på hele 137,5 kilo og er endnu et produkt fra det populære Magic-Fire-brand. Skal du i gang med et indbygningsprojekt i dit hus, eller er du ved at bygge nyt, kunne det være et spændende projekt med en elektrisk pejs.

En pejs som Incanto See Through 2500 anvender kun vand og strøm i processen, og denne model vil typisk kunne brænde i otte timer med ti liter vand. Hele herligheden kan styres med en fjernbetjening, en app eller via kontrolpanelet på selve pejsen.

Elektriske pejse bliver mere og mere populære, og teknikken har efterhånden nået et meget højt niveau. Selv det trænede øje kan have svært ved at skelne mellem flammerne fra den elektriske pejs og flammerne fra en klassisk brændeovn. Du styrer fuldstændig selv, hvor store flammerne skal være, og med en model som denne kommer du fuldstændig up to date, når det kommer til indretning. Pejsen skal nok tiltrække en del opmærksomhed. Desuden slipper du for at skulle udføre en masse vedligehold og rengøring, og som det bedste af det hele er du ikke tvunget til at have en skorsten i dit hjem for at anvende denne elpejs.

Teknisk data

Størrelse

H: 63 cm x B: 270 cm x D: 55 cm

Dekorationer

Glasstørrelse

Vægt

137,5 kg

Materiale

Stål | Glas

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Sort

Flammeeffekt

Magic Fire vanddamp flamme

Styring

Fjernbetjening | App | Kontrolpanel

Forbrug

1200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Mistero 2000

Strømforsyning

220-240 V

Brændetid

8 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.