Kallan fra Evonic Fires

Kallan

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-239

Pris: 12.699,00 DKK


Smart lille indbygningse el-pejs med mulighed for flammesyn fra tre sider - Alle indstillinger betjenes via App


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Kallan indbygningspejs fra Evonic Fires

Smart lille elektrisk pejs, som kan indbygges i væggen. Pejsen er konstrueret således, at sidemodulerne enten kan være en glas- eller sort stålplade. Det er det muligt at indbygge elpejsen med glas på fronten, front og højre/venstre side eller med åbent glas på alle tre sider. Glasset på fronten måler i alt 28,2 x 64,5 cm.

Det er muligt at styre den traditionelle elpejs flamme via en medfølgende gratis e-smart app, som udbydes af Evonic Fires. Den justeres i seks forskellige effekt, og det er desuden muligt at styre varmen også. Herudover kan du naturligvis slukke og tænde for pejsen. Det er yderst brugervenligt, og du kan glemme alt om at fjerne sod og aske, fordi elpejsen sviner ikke.

Kallan elpejs kræver ingen rengøring eller vedligeholdelse udover den smule støv eller fedtede fingre, der nu må komme på glasset. Aldrig har det været nemmere at betjene en pejs.

Teknisk data

Størrelse

H: 47,7 cm x B: 64,5 cm x D: 31,7 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Varmeeffekt

1 | 2 kW

Farve

Sort med glas

Flammeeffekt

Traditionel flammeeffekt

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 28,2 cm x B: 64,5 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.