Kiruna fra Evonic Fires

Kiruna

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-218

Pris: 23.499,00 DKK


En topklasse indbygningspejs med dekoration på siderne og med glas på tre sider. Den har Halo flammeeffekt.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Kiruna Evonic Fires tre-sidet el-pejs

En elektrisk indbygningspejs i topklasse. Kiruna fra Evonic Fires er en stor luksuspejs, som ofte ses installerede op ad en væg. Pejsen har også de perfekte dimensioner til at blive indbygget under et TV, fordi det måler 1 meter i glasset og yderligere 21 cm keramisk sten på begge sider.

Kiruna er udstyret med et anti-reflektivt SCHOTT CONTURAN MAGIC® glas, der giver et helt klart flammesyn uden reflektioner i glasset. Det kan sammenlignes med de eksklusive glas på det lokale kunstgalleri.

Pejsen styres med din SmartPhone eller tablet via producentens egen applikation. Det er tilmed muligt at tilkøbe en e-tab til produktet, hvorfra du kan navigere i forskellige lysstyrker, kontraster og sætte en ønsket temperatur.

Kiruna kommer med mulighed for at vælge farven på de keramisk stensider. De fås i både grå eller beige. Dekorationen i pejsen fås som birketræ eller almindeligt kunstigt brænde.

Selve glasstørrelsen måler 33,5 x 100,3 cm, hvilket indikerer den synlige del af el-pejsen. Det vil kræve en væg på 142 cm i alt, og hertil er indbygningskassen ydermere 56,8 cm i højden og 30 cm i dybden.

Kiruna el-pejs fra Evonic Fires har glas på tre sider, så flammen smukt kan ses fra flere vinkler. Alle tre glas kommer med det eksklusive Schoutt Conturan Magic® glas.

Halo flammeeffekt i Kiruna

Halo er det sidste nye på markedet inden for elektrisk ildsteder. Det er en ny RGB flammeeffekt, hvor farver rød, grøn og blå kan blandes. Evonic Fires har udviklet nogle forudindstillede animationer, men det er også muligt at konstruere sin egen personlige flamme. De forudanimerede effekt kaldes Still, Breathe, Spectrum, Embers, Odyssey og Aurora.

Teknisk data

Størrelse

H: 56,8 cm x B: 142 cm x D: 30 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

750 - 1500 watt

Farve

Grå | Beige

Flammeeffekt

Halo

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 33,5 cm x B: 100,3 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.