Kos Corner Mystic fra Xaralyn

Kos Corner Fossil Sten Mystic Elpejs

Varenummer: ELP-10-022

 

Hjørne elektrisk Kos kamin med Opti-Mysk teknologi, der skaber flotte flammer ved hjælp af vanddampe og strøm.

Gå til produktbeskrivelse
Indsats

Farve

Pris: 18.999 DKK

paa lager biopejs-shop

Lagerstatus

1 på lager

Leveranstid

Leveringstid:

1-2 dage


Produktbeskrivelse

Kos Corner elektrisk pejs med vanddampe

Pejs med vanddampe til at placere direkte ind i et hjørne. Kos Corner er specialt fremstillet til at stå helt op ad væggen i hjørne i rummet, så der udnyttes plads på bedst vis.

Nøglefunktioner

  • H: 108 x B: 119 x D: 19,2 + 84,2 cm
  • Ufarlige dampflammer med dekorativt brænde
  • Hjørnepejs
  • Med Albany eller Cassette 600 Mystic indsats

Kos Corner Mystic pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i Kos Mystic pejsen. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kos Corner opti-myst pejs skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Albany eller Cassette 600.

Fossil sten er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Kos i fossil sten, der er 100 % ens.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Kos Corner Mystic i fossil sten vejer 51,5 kg, måler 108 cm i højden samt 119 cm i længden. Kos Corner Mystic pejsen er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.


Teknisk data

Størrelse

H: 108 x B: 119 x D: 19,2 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

51,5 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timerKundebilleder


IllustrationAndre kunder købte også