Kos Fossil sten Mystic fra Xaralyn

Kos Fossil Sten Mystic Elpejs

Varenummer: ELP-10-020

 

Sort Opti-Myst pejs i fossil sten med flammer og varme skabt af strøm og vand med ufarlige flammer.

Gå til produktbeskrivelse
Indsats

Farve

Pris: 18.999 DKK

paa lager biopejs-shop

Lagerstatus

1 på lager

Leveranstid

Leveringstid:

1-2 dage


Produktbeskrivelse

Kos opti-myst pejs i fossil sten

Populær bestseller med opti-myst pejseindsats, der skaber livagtige og autentiske flammer. Den levende flamme kombineret med det dekorative brænde skaber en realistisk pejseeffekt - helt uden brandfare, sod, aske eller partikler i rummet.

Nøglefunktioner

  • H: 108 x B: 119 x D: 39 cm
  • Ufarlige dekorative LED flammer
  • Dekorativ pejs med brænde og kunstig flamme
  • Med Cassette 600 eller Albany mystic indsats

Kos Fossil sten mystic pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.

Branchens mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i Kos Mystic, som har integreret et enten et Cassette 600 eller Albany mystic pejseindsats. Man fristes til at kalde produktet en hybridpejs, fordi vi forbinder ordet hybrid med vand- og strømdrevet produktet. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kos opti-myst pejsen skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Kos i fossil sten vejer 46,5 kg, måler 108 cm i højden samt 119 cm i længden. Kos i fossil sten er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Fossil sten er et materiale, som er skabt, bearbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Under forløbet erstatter organiske materialer i sten. De sives ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er helt unik og speciel for de enkelte produkter. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Kos Mystic pejsen i fossil sten, der er 100 % ens.


Teknisk data

Størrelse

H: 108 x B: 119 x D: 39 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

46,5 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timerKundebilleder


IllustrationAndre kunder købte også