Kos MDF Mystic fra Xaralyn

Kos MDF mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-018

Pris: 15.999 DKK


Stor og enkel hvid Opti-Myst pejs, hvor der kan vælges mellem to forskellige pejseindsatser med flammer skabt af vanddampe.


Indsats

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Kos MDF Mystic Fire elektrisk pejs

Elektrisk opti-myst pejs i hvid MDF fra den hollandske producent, Xaralyn Clean Fire. Pejsen fås med to forskellige pejseindsatse, og hverken den ene eller anden har en brandfarlig effekt, da flammen er kunstig og af vanddampe.

Nøglefaktorer:

  • H: 108 x B: 119 x D: 39 cm
  • Ufarlige dekorativ flamme af vanddampe
  • Med dekorationsbrænde
  • Vælg mellem Albany eller Cassette 600 mystic vanddamp indsats

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige ildsted. Vand og strøm er forbrugskilden i Kos Mystic pejs, som har integreret enten et opti-myst vanddamp indsats. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kos Mystic opti-myst pejs skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Cassette 600 eller Albany.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Kos Mystic pejsen vejer 22,5 kg, måler 108 cm i højden samt 119 cm i længden, og er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Denne Kos Mystic model er fremstillet i MDF. MDF er et træfibermateriale, som fremstilles af løv- eller nåletræ. Det er perfekt til elektriske ildsteder, fordi det er nemt at arbejde med samt konstruere efter ønsket design. Det kan desuden males efter designers ønske, og så ligger prisen på materialet i den lavere ende. Derfor kan kaminer af MDF ofte prissættes lavere.

Kos MDF Mystic pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer.

Teknisk data

Størrelse

H: 108 x B: 119 x D: 39 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

22,5 kg

Materiale

MDF

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.