Kreta Fossil Sten fra Xaralyn

Kreta Fossil Sten elpejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-029

Pris: 18.499 DKK


Flot Fossil sten el-pejs i hvid eller sort med flammer skabt af LED-lys og med mulighed for afgivelse af varme. Betjenes via panel eller fjernbetjening.


Farve

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Kreta el-pejs i fossil sten

Stor og iøjnefaldende elektrisk kamin med en poleret eller upoleret stenoverflade. Passer kommer færdigsamlet, kræver ingen skorsten eller aftræk og så er det yderst nem at betjene via en fjernbetjening.

Værd at nævne:

  • H: 110 x B: 120 x D: 54 cm
  • Ufarlige dekorative LED flammer
  • Mulighed for varmetilslutning
  • Nem betjening via fjernbetjening
  • Trivero 70 indsats

En elektrisk pejs er et miljøvenligt alternativ til en almindelig pejs. De udleder ingen partikler og skader således ikke dit indeklima.

Xaralyn er en hollandsk producent af miljøvenlig pejse. De er særligt kendte for deres store udvalg i kamin-lignende ildsteder, hvor pejseindsatsen kan integreres efter behov. Det betyder, at selvsamme kamin kan fungere som en elpejs, biopejs eller opti-myst pejs. Kreta Elpejsen sælges her med Trivero 70 indsats.

Pejserammen er lavet i fossil sten. Fossil sten er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Kreta pejsen, der er 100 % ens.

Størrelsen og vægten på den elektriske kamin er dog den samme. Gældende er, at den står robust og fast på gulvet. Kreta i fossil sten vejer 78,8 kg, måler 110 cm i højden samt 120 cm i længden, så den er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Teknisk data

Størrelse

H: 110 x B: 120 x D: 54 cm

Dekorationer

Sten

Glasstørrelse

Vægt

78,8 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

0 | 0,4 kW | 0,8 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Traditionel flamme effekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lucius: 10 W | Trivero 70: 10 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Trivero 70

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.