Kreta Fossil Sten Mystic fra Xaralyn

Kreta Fossil Sten Mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-030

Pris: 21.999 DKK


Opti-Myst kamin i Fossil Sten med en vidunderlig flamme- og varmeeffekt skabt af strøm og vanddampe.


Indsats

Farve

0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Kreta opti-myst pejs i fossil sten

Pejseramme med stenoverflade og indsats med markedet mest realistiske flammer inden for dekorative pejse. Opti-myst flammen skaber en vidunderlig effekt og kan imponere enhver gæst i hjemmet.

Nævneværdig fakta:

  • H: 110 x B: 120 x D: 54 cm
  • Ufarlige dekorative dampflammer
  • Nem at betjene
  • Miljøvenlig - kræver ikke skorsten eller aftræk
  • Med Cassette 600 eller Albany Mystic optimyst indsats

Pejsen er fremstillet i fossil sten. Det er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Kreta Fossil sten pejsen, der er 100 % ens.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Kreta i fossil sten vejer , måler 110 cm i højden samt 120 cm i bredden. Kreta er altså en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Kreta Fossil Sten Mystic pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i optimyst pejse. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kreta opti-myst pejsen skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Cassette 600 eller Albany.

Teknisk data

Størrelse

H: 110 x B: 120 x D: 54 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

78,8 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.