Kreta Mini Fossil Sten Mystic fra Xaralyn

Kreta Mini Fossil Sten Mystic Elpejs

Varenummer: ELP-10-026

 

Enestående Opti-Myst kamin, der skaber et flot flammesyn kun ved hjælp af strøm og vanddampe. Modellen fås i sort eller hvid.

Gå til produktbeskrivelse
Indsats

Farve

Pris: 19.999 DKK

paa lager biopejs-shop

Lagerstatus

1 på lager

Leveranstid

Leveringstid:

1-2 dage


Produktbeskrivelse

Kreta Mini i fossil sten med Opti-myst indsats

Enestående kamin med elektrisk vanddamp indsats installeret i den smukke pejseramme med stenoverflade. Modellen fås både i en poleret og upoleret overflade samt i farverne sort eller hvid.

Værd at nævne

  • H: 99 x B: 105 x D: 44,5 cm
  • Ufarlige dekorative vanddamp flammer
  • Miljøvenlig
  • Cassette 600 eller Albany indsats

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i Kreta Mini. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kreta Mini Mystic pejs skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Cassette 600 eller Albany.

Selve pejserammen står robust og fast på gulvet. Kreta Mini i fossil sten vejer 43 kg, måler 99 cm i højden samt 105 cm i bredden. Den er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte enhver bolig. Materialet er meget råt og har en fantastisk udstråling sammen med de kunstige flammer.

Fossil sten er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Kreta Mini i fossil sten, der er 100 % ens.

Kreta Mini pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.


Teknisk data

Størrelse

H: 99 x B: 105 x D: 44,5 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

43 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timerKundebilleder


IllustrationAndre kunder købte også