Kreta Mini MDF Mystic fra Xaralyn

Kreta mini MDF mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-024

Pris: 16.999 DKK


Enkel stiren el-pejs med Opti-Myst teknologi, der skaber ufarlige flammer via vanddampe og 230V strøm.


Indsats

Farve

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Kreta Mini opti-myst pejs

Lille romantisk opti-myst kamin fra Xaralyn. Opti-myst er en elektrisk pejs med flamme af vanddampe. Det er en helt særligt teknologi, som er patenteret af Faber Dimplex.

Nøglefunktioner:

  • H: 99 x B: 105 x D: 44,5 cm
  • Ufarlige dekorativ dampflamme med kunstig brænde
  • Fås i sort og hvid
  • Albany eller Cassette 600 indsats

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i Kreta Mini. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i Kreta Mini opti-myst pejs skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Cassette 600 eller Albany.

Kreta Mini Mystic er fremstillet i MDF. MDF er et træfibermateriale, som fremstilles af løv- eller nåletræ. Det er perfekt til elektriske ildsteder, fordi det er nemt at arbejde med samt konstruere efter ønsket design. Det kan desuden males efter designers ønske, og så ligger prisen på materialet i den lavere ende. Derfor kan kaminer af MDF ofte prissættes lavere.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Kreta Mini vejer 41,2 kg, måler 99 cm i højden samt 105 cm i længden. Kreta Mini Mystic er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Kreta Mini pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.

Teknisk data

Størrelse

H: 99 x B: 105 x D: 44,5 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

41,2 kg

Materiale

MDF

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.