Fragt & Levering

El-pejs.dk tilbyder gratis fragt på alle pejse. Derfor er den angivne pris på produktet, din slutpris. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om yderligere fragt-, emballage- eller ekspeditionsomkostninger. Vi afsender gratis fra vores lager.

Forsendelse foregår normalt ved hjælp af GLS eller Danske Fragtmænd. Vi forbeholder os dog retten til at ændre valgte leveringsmetoder, hvis det ikke er muligt at benytte valgte fragtmetode pga. godsstørrelse.

El-pejs.dk afsender din ordre samme dag, hvis denne er bestilt inden kl. 16:00.

Vi afsender fra:

Biopejs-shop.dk ApS
Gravsholtvej 15
9310 Vodskov


Fragtpriser

Beskrivelse Vejl. Pris
GLS PrivateDelivery - Hjemmelevering (Gratis over 2.500 DKK) 55,00 DKK
GLS ShopDelivery - Levering til pakkeshop GRATIS
GLS BusinessParcel - Leveres til erhvervsadresse GRATIS
Freight Europe Zone 1 180,00 DKK
Freight Europe Zone 2 380,00 DKK

Leveringstid

Den normale leveringstid er 1-2 hverdage, men vi forsøger altid at afsende alle ordrer hurtigst muligt, og bestiller du en lagervare inden kl 16:00 på en hverdag, får vi oftest sendt din bestilling afsted samme dag.

Nogle el-pejse kræver dog, at vi sender dem afsted med fragtmand. Derfor er det desværre ikke altid, at vi har mulighed for at sende disse samme dag, som du bestiller. I Danmark anvender vi Danske Fragtmænd til levering af pallegods, men Dachser håndterer vores internationale forsendelser.

Lagervarer

Langt de fleste af vores elektriske pejse er på eget lager. Derfor kan vi i over 90 % af tilfældende tilbyde levering fra dag-til-dag. Det er en service vi sætter en ære i, og gør alt for at opretholde.

Mærkevarer

Flere af vores mærkevarepejse har vi desværre ikke mulighed for at have liggende på vores eget lager, da hver enkel pejs ofte findes i mange forskellige konfigurationer og derfor først bliver produceret, når den er bestilt. Leveringstiden på disse pejse vil derfor oftest være omkring 10-14 hverdage.

Specialproduceret

Skal du have en specialproduceret el-pejs i skræddersyede mål, farver, osv. vil produktions- og leveringstiden variere. Leveringstiden aftales derfor med vores kundeservice ved bestilling.

Sporing af forsendelse

Lige så snart vi pakker og gjort din ordre klar til at blive sendt, vil du modtage en email med trackingnummer samt et link til den speditør, som håndterer forsendelsen. Du har her mulighed for at følge pakken hele vejen indtil levering hos dig.

Modtager du mod forventning ikke noget trackingnummer, kan du kontakte vores kundeservice, som vil være dig behjælpelig.

Returnering af produkt

Ønsker du at returnere en varer, så henviser vi til vores retuneringsformular, som du bedes udfylde, hvorefter du kan downloade en returseddel.

Gå til vores returformular