LF-E01 fra Dimplex

LF-E01 hybridpejs i hvid

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-010

Pris: 9.999,00 DKK


Elegant væghængt hybridpejs i hvid med sort baggrund i tidløst design baseret på OptiMyst teknologi med flammer skabt af vand og en halogenpære


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

LF-E01 hybridpejs i hvid

LF-E01-modellen fra Dimplex er en elegant løsning, når du skal bruge en vægophængt pejs, der både er funktionel og ser godt ud.

Designet er klassisk, og med en vægt på små 15 kilo er pejsen nem at montere. Indsats-modulet i pejsen giver dig oplevelsen af ægte, åben ild, men det hele er finurligt kreeret ved hjælp af vand og en halogenpære.

Varmen fra halogenpæren får vandet til at fordampe, og lyset herfra giver dig de flotte flammer, der fremstår meget realistiske.

Da en hybridpejs som denne ikke kræver nogen skorsten, står det dig fuldstændig frit, hvor du vil placere den, så der er mange muligheder.

Pejsens brændstof er vand og strøm, som du får fra stikkontakten, så du skal ikke hente brænde i tide og utide, som du er bundet til med en traditionel pejs eller brændeovn.

LF-E01 er tidløst design, og du får mange gode stunder med en pejs som denne, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Du slipper for at skulle tømme den for aske som en klassisk pejs, og det eneste, du bør gøre i ny og næ, er at tørre pejsen over med en let fugtig klud.

Highlights:

  • Indsats med realistisk udseende brænde
  • Medfølgende fjernbetjening
  • Inkl. halogenpære
  • Placeres i nærheden af stikkontakt

Modellen fås også i sort LF-E02 hybridpejs i sort.

Teknisk data

Størrelse

H: 62 cm x B: 60 cm x D: 30 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

15 kg

Materiale

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Hvid – RAL 9010

Flammeeffekt

Optimyst

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.