Lindstrom fra Evonic Fires

Lindstrom DS Evonic Fires dobbeltsidet elpejs

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-209

Pris: 34.999,00 DKK


Sort gennemgående tunnelpejs med dobbeltsidet kig til flammerne med justerbar flamme-, lys- og varmeeffekt.


2 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Lindstrom DS gennemgående elektrisk tunnelpejs

Enestående og sjælden mulighed for at integrere en elektrisk pejs mellem to rum. Lindstrom DS kommer nu som tunnelpejs, og kan installeres, så flammen kan nydes fra to rum. I 2020 kom pejsen på markedet og den har været længe ventet. Der har ikke tidligere været en to-sidet gennemgående elpejs, og derfor er den eksklusive pejs utrolig populær.

Evonic Fires har formået af tage det ypperste materialer og teknologier fra alle parametre. Der er således anvendt deres hele unikke, Halo flammeeffekt, som er den nyeste teknologi på markedet. Det er en patenteret RGB-flammeteknologi, hvor du inden for nogle intervaller har mulighed for selv at lave din personlige flamme.

Lindstrom er en gennemgående elektrisk pejs, der kræver en vægbredde på 50 cm. Glasset måler en meter i længde, og har en højde på 33,5 cm. Der er ingen synlige betjeningspaneler eller lignende, og pejsen fremstå yderst elegant. Lindstrom DS betjenes via en Evonic e-tab eller fra din mobiltelefon eller tablet. Typisk vil familiens medlemmer have installeret app'en på deres Apple iPhone eller anden SmartPhone, så den er nem tilgængelig for alle boligens brugere.

Varmeblæseren er monteret således, at Lindstrom DS giver varme på begge sider af glasset. Derfor kan du nyde pejsens varme - såvel i opholdsstuen som i spisestuen. Pejsen er også ofte set installeret hos virksomheder i showrooms eller på et kontor, hvor der ønskes en pejsestemning. Det er nemlig nemt at betjene, udleder ingen røg eller lugte og kræver ingen vedligehold. Derfor er det ofte den foretrukne løsninger hos virksomheder og på hoteller og restauranter.

Tunnel elpejs til indbygning

Lindstrom DS er relativ simpel at indbygge. Der medfølger en installationsguide, så den lokale håndværker eller brugeren selv kan installere ildstedet. Der stilles ikke alverdens krav til indbygning af elektrisk pejse, fordi udledningen af varme er minimal. Det betyder også, at du ikke behøver autoriseret pejsemontører for at bygge Lindstrom DS ind i væggen.

Indbygningsmålene er 55,6 x 100,2 cm. Glasset går næsten helt ud til siderne. Der er kun en smal kant på 2 cm i top og sider, hvor rammen fæstnes til væggen. Opbygningen af Lindstrom DS er konstrueret således, at der kan sættes en gipsplade (eller anden materiale) direkte på rammen kanten, så pejsekassetten nemt skjules i top og bund.

Teknisk data

Størrelse

H: 55,6 cm x B: 100,2 cm x D: 50 cm

Dekorationer

Træ (ikke inkluderet)

Vægt

35 kg.

Materiale

Varmeeffekt

750 - 1500 watt

Farve

Sort med anti-reflektivt glas

Flammeeffekt

Halo

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 33,5 cm x B: 100,2 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.