Linnea fra Evonic Fires

Linnea

Evonic Fires

Varenummer: ELP-80-222

Pris: 26.999,00 DKK


Lang elektrisk indbygningspejs - ofte set under et tv - pejsen har Halo flammeteknologi og styres via App


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Linnea lang elektrisk indbygningspejs

Linnea er en lang eksklusiv pejs til indbygning, hvor glasset måler hele 150 cm. Pejsen er ofte brugt i stuen under et fjernsyn, hvor Linnea så indgår i et TV-møbel. Installationen ser fantastisk ud, og det giver noget helt specielt og levende til rummet.

Foruden at være en af de længste elektriske pejse til indbygning, så er Linnea tilmed udstyret med branchens førende flammeteknologi, Halo fra Evonic Fires. Hertil et elpejsen lukket af med et helt særligt og eksklusivt anti-reflektivt glas fra Schott. Altså er alle topklasse funktionerne samlet i ét produkt.

Linnea el-pejs styres via Evonic Fires e-smart App, som kan tilgås fra en iPhone eller Andriod telefon. Det er også muligt at købe en Evonic E-tab, der fungerer som en tablet-fjernbetjening.

Sidebeklædningen i pejsen kan fås med grå eller beige keramiske sten, og det medfølgende dekoration fås som almindelig kunstigt brænde eller birketræ.

Halo-flammeeffekten har 6 pre-installerede effekter, hvor der er noget for enhver smag. Er det ikke tilstrækkeligt kan du programmere din egen personaliserede flamme, der passer efter dit behov.

Teknisk data

Størrelse

H: 55,6 cm x B: 191,4 cm x D: 30 cm

Dekorationer

Birketræ | Træ

Vægt

Materiale

Stål og glas

Varmeeffekt

750 - 1500 watt

Farve

Grå | Beige

Flammeeffekt

Halo

Styring

App

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

H: 33,5 cm x B: 150,5 cm

Indsats

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.