Lois fra Xaralyn

Louis elpejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-031

Pris: 19.499,00 DKK


Imponerende og smuk fritstående elektrisk pejs. Rammen fås i hvid eller sort. Justerbar flamme- og varmeeffekt via panel eller fjernbetjening


Farve

1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Louis elektrisk kamin

Noget nær markedet største elektriske pejs. Louis er helt unikt og udstrålingen på denne kunne ikke være mere autentisk. Modellen fås både i sort og hvid stenoverflade. I kombination med de kunstige LED-flammer i hjertet af ildstedet får du et dominerende smukt pejsemøbel.

Nævneværdige faktorer:

  • H: 110 x B: 127,5 x D: 48,5 cm
  • Stor dominerende kamin
  • Ingen skorsten eller aftræk nødvendig
  • Mulighed for varmetilslutning
  • Med Trivero 70 indsats

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Den er svær at flytte rundt på, når den først er placeret. Det vil dog være muligt at flytte den, hvis man er to mand. Louis elpejsen vejer 80,4 kg, måler 110 cm i højden samt 127,5 cm i længden. Louis el-pejsen er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Fossil sten er materialet pejsen er lavet af. Det er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af Louis, der er 100 % ens.

En elektrisk pejs er et miljøvenligt alternativ til en almindelig pejs. De udleder ingen partikler og skader således ikke dit indeklima.

Xaralyn er en hollandsk producent af miljøvenlig pejse. De er særligt kendte for deres store udvalg i kamin-lignende ildsteder, hvor pejseindsatsen kan integreres efter behov. Det betyder, at selvsamme kamin kan fungere som en elpejs, biopejs eller opti-myst pejs. Pejsen sælges her med et Trivero 70 elpejse indsats.

Teknisk data

Størrelse

H: 110 cm x B: 127,5 x D: 48,5 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

80,4 kg

Materiale

Komposit sten

Varmeeffekt

Ingen varme | 0,4 kW | 0,8 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Traditionel flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

10 Watt

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Trivero 70

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.