Lois Mystic fra Xaralyn

Louis Mystic Elpejs

Varenummer: ELP-10-032

 

Stor og dominerende fritstående Opti-Myst pejs med flammer skabt af vanddampe og strøm. Flot flammesyn over det kunstige brænde vha. 3D-lys.

Gå til produktbeskrivelse
Indsats

Farve

Pris: 22.499 DKK

paa lager biopejs-shop

Lagerstatus

0 på lager

Leveranstid

Leveringstid:

2-4 uger


Produktbeskrivelse

Louis opti-myst kamin

Stor, større, størst. Her har vi at gøre med noget nær markedets største elektrisk pejs. Louis er et vidunder uden lige, og har du plads til den i dit hjem, så kan du skabe et fantastisk pejsemiljø. Den store autentiske pejseramme med stenoverflade kombineret med de realistiske kunstige flammer skaber en helt fantastisk pejseoplevelse.

Nævneværdig fakta

  • H: 110 x B: 127,5 x D: 48,5 cm
  • Enestående design
  • Største elektriske kamin
  • Cassette 600 eller Albany optimyst indsats

Vi kan ikke understrege nok, hvor meget kaminen syner i stuen. Denne pejseramme står således yderst solidt og fast på gulvet. Louis Mystic vejer 80,4 kg, måler 110 cm i højden samt 127,5 cm i længden, den er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Fossil sten er et materiale, som er skabt, forarbejdet eller ændret ved en fossiliseringsproces. Processen erstatter organiske materialer i sten. Disse siver ind i klippestenene eller lignende, som til sidst hærdes. Det endelige materiale giver et udtryk af, at produktet er blevet fossiliseret over tid.

Pejsene får en flad og ru stenoverflade. Processen er unik for hvert enkelt produkt. Det betyder også, at der ikke findes to udgaver af pejsen, der er 100 % ens.

Pejsebranchens vel nok mest miljøvenlige pejs. Vand og strøm er forbrugskilden i en optimyst pejs, som har integreret et pejseindsats. Pejsen kræver ingen rengøring og kun minimal vedligeholdelse. Vandbeholderen i en opti-myst pejs skal opfyldes med direkte fra en vandhane. Det er alt, du skal gøre – udover selvfølgelig at tænde pejsen samt vælge flammestørrelse. Denne pejs fås med følgende indsats: Cassette 600 eller Albany.

Louis pejsen er fremstillet af Xaralyn Clean Fire, som er en hollandsk producent. De er tidligere kendt under navnet Ruby Fires, men valgte i 2019 at skifte navn. Xaralyn producerer et væld af miljøvenlige ildsteder såsom biopejse, elektriske pejse og pejse med vanddamp flamme. De er ofte kendetegnet for deres produktion af store kaminer. Selve indsatsen i pejsefronten er fremstillet af Faber Dimplex, der har udviklet den enestående vanddamp teknologi.


Teknisk data

Størrelse

H: 110 x B: 127,5 x D: 48,5 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

80,4 kg

Materiale

Komposit sten | Fossil sten

Varmeeffekt

Cassette 600: 0 | Albany: 0| 0,75 | 1,5 kW

Farve

Hvid | Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Cassette 600: 200 W| Albany: 220 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600 | Albany

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timerKundebilleder


IllustrationAndre kunder købte også