Lucca fra Xaralyn

Lucca

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-046

Pris: 11.499 DKK


Opsigtsvækkende hvid vægmonteret el-pejs med flot flammeeffekt skabt af vanddampe og strøm.


5 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dage

Lucca elektrisk vægpejs

Installer denne elektriske pejs på egen hånd. Pejsen giver en behagelig varme, og vigtigst af alt bringer den hyggen hjem i stuen.

Lucca-pejsen giver dig tidløst, moderne design, og desuden har den en reflekterende bagplade, der tilfører ilden en ekstra dimension. Vægpejsen Lucca leveres med den elektriske ”Fire Cassette 600.”

Denne opsigtsvækkende model, der anvender vanddampe, er en elektrisk pejs, hvor vand fordamper ved hjælp af en ultralydsfordamper. Denne vanddamp er ikke varm, og den oplyses af lamper, der får den oplyste vanddamp til at ligne ægte flammer.

Denne type pejs er super nem at rengøre og kræver et minimum af vedligeholdelse. Alt, du behøver gøre, er at rengøre pejsen i ny og næ med først en fugtig klud og derefter tørre efter med en blød klud. Som med mange andre pejse kan denne model også styres ved hjælp af en fjernbetjening, og du får naturligvis 2 års garanti.

Teknisk data

Størrelse

H: 70 x B: 74 x D: 34 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

Materiale

MDF

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.