Marvik fra Xaralyn

Marvik elpejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-033

Pris: 11.999,00 DKK


Komplet pejsemøbel fra Marvik med justerbar flamme- og varmeeffekt. Nem at montere, kræver kun en stikkontakt.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Marvik pejs med Trivero 70 elektrisk indsats

Flot pejsemøbel med et professionelt Trivero 70 pejseindsats. Pejsen leveres som et komplet møbel, der er klar til brug med det samme. Den kræver således ingen skorsten eller aftræk. Alt du behøver er en stikkontakt.

Nævneværdig fakta:

  • H: 100 cm x B: 133 cm x D: 33 cm x Sten x cm
  • Ufarlige dekorative LED flammer
  • Mulighed for varmetilslutning
  • Traditionel flammeeffekt

Xaralyn er en hollandsk producent af miljøvenlig pejse. De er særligt kendte for deres store udvalg i kamin-lignende ildsteder, hvor pejseindsatsen kan integreres efter behov. Det betyder, at selvsamme kamin kan fungere som en elpejs, biopejs eller opti-myst pejs. Marvik sælges her med Trivero 70 pejseindsats.

En elektrisk pejs er et miljøvenligt alternativ til en almindelig pejs. De udleder ingen partikler og skader således ikke dit indeklima. Hvad angår Marvik, så har den enten Trivero 70 som pejseindsats. Begge modeller er elektriske pejse med LED flammer.

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Marvik vejer 28 kg, måler H: 100 cm x B: 133 cm x D: 33 cm cm i højden samt Sten cm i længden. Marvik er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

Teknisk data

Størrelse

H: 100 cm x B: 133 cm x D: 33 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

28 kg

Materiale

MDF

Varmeeffekt

Ingen varme | 0,4 kW | 0,8 kW

Farve

Træ

Flammeeffekt

Traditionel flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Trivero 70

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.