Milos fra Xaralyn

Milos elpejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-035

Pris: 14.999,00 DKK


Stilistisk fritstående hvid el-pejs i fossil sten med "krystaller" i pejseindsatsen, der giver et flot flammesyn, med justerbar varmeeffekt.


1 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 1-2 dages

Milos elektrisk pejs

Stående elektrisk pejs produceret i fossil sten. Milos er fremstillet i et meget strømlinet design, og passer derfor godt i en minimalistisk indretning. Selve pejseindsatsen er integreret inde i pejserammen, og skaber derfor igen et strømlinet udtryk.

Nævneværdig fakta:

  • H: 97 cm x B: 99,5 cm x D: 34 cm x Sten x cm
  • Ufarlige dekorative LED flammer
  • Strømlinet design
  • Nem betjening
  • Mulighed for varmetilslutning
  • Traditionel flammeeffekt

Selve kaminen står robust og fast på gulvet. Milos vejer 33,6 kg, måler H: 97 cm x B: 99,5 cm x D: 34 cm cm i højden samt Sten cm i længden. Milos er således en stor og dominerende pejs, der vil pynte ethvert rum.

En elektrisk pejs er et miljøvenligt alternativ til en almindelig pejs. De udleder ingen partikler og skader således ikke dit indeklima. Hvad angår Milos, så har den enten Trivero 70 som pejseindsats. Begge modeller er elektriske pejse med LED flammer.

Xaralyn er en hollandsk producent af miljøvenlig pejse. De er særligt kendte for deres store udvalg i kamin-lignende ildsteder, hvor pejseindsatsen kan integreres efter behov. Det betyder, at selvsamme kamin kan fungere som en elpejs, biopejs eller opti-myst pejs. Milos sælges her med Trivero 70, som er to forskellige elektriske pejseindsatse.

Teknisk data

Størrelse

H: 97 cm x B: 99,5 cm x D: 34 cm

Dekorationer

Sten

Vægt

33,6 kg

Materiale

Fossil sten

Varmeeffekt

Ingen varme | 0,4 kW | 0,8 kW

Farve

Hvid

Flammeeffekt

Traditionel flammeeffekt

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

Lysstyrke

Glasstørrelse

Indsats

Trivero 70

Télécharger

pdfTeknisk tegning

pdfManual

pdf

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.