Nissum L sort fra Dimplex

Nissum L sort hybridpejs

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-003

Stor sort moderne væghængt hybridpejs baseret på Opti-Myst teknologi med flot dekoration, lys og varme

Pris 10.999,00 DKK


Antal på lager: 0

Forventet Leveringstid Forventet leveringstid: 2-4 ugers

Fragtomkostninger Gratis fragt ved køb over 999 kr.

Nissum L sort hybridpejs

Nissum L-hybridpejsen er storebroren i Nissum-serien, og som altid er designet i højsædet, når firmaet Dimplex er arkitekten bag.
Vand og strøm er alt, der skal til for at drive en pejs som denne, og flammerne, der dannes, når vanddampene møder lyset fra halogenpæren, er spektakulære og vækker opsigt. Designet er tidløst og er noget nær det ultimative, når det kommer til indretning. Pejsen har en indsats, der til forveksling ligner ægte træ, der ligger og gløder, som i en almindelig brændeovn. Du slipper dog for alle vanskelighederne som at skulle hente brænde og tømme aske. Det eneste, du behøver at gøre, er at rengøre pejsen med en let fugtig klud i ny og næ.
Nissum-pejsen er en hyggespreder, der samtidig er funktionel, og hele herligheden kan styres via den medfølgende fjernbetjening. Hop med på bølgen og anskaf dig en hybridpejs, der nemt kan installeres, da den ikke kræver nogen skorsten. Derfor kan den placeres steder, hvor det med en konventionel pejs, der anvender brænde, ville være umuligt.

 

Highlights:

  • Styres med fjernbetjening
  • Indsats med vellignende brænde
  • 1000/2000 Watt varmeeffekt
  • Elegant design