Nuoro fra Xaralyn

Nuoro mystic pejs

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-039

Pris: 15.999 DKK


Moderne og fleksibel pejs, der både kan etableres med bioethanol brænder eller med en elektrisk vanddamp indsats.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Nuoro Mystic

Nuoro – en moderne pejs! Som det er tilfældet med flere af vores modeller fra det populære Xaralyn-brand, kan denne model udstyres med både en biothanol-brænder eller en elektrisk vanddamp-indsats. Designet er i højsædet med denne flotte model, og enkelhed er nøgleordet, der gør netop denne model interessant. Ikke en masse unødvendige funktioner, men blot en pejs, der gør det, den gør bedst, nemlig at levere flotte flammer og sprede hygge!

Nuero Mystic har et kompakt design, der gør, at den kan placeres nærmest hvor som helst. Med konventionelle brændeovne har forbrugerne altid været afhængige af en skorsten, men dette gælder ikke for den nye generation af pejse, da de enten er drevet af strøm eller bioethanol.

Dette giver en dejlig fleksibilitet, fordi det derfor er muligt at lave en masse løsninger, som ellers ville være vanskelige, hvis der skulle tages hensyn til et aftræk med en skorsten.

Vigtige fakta:

  • Dimensioner: H: 1195 mm, B: 760 mm., D: 350 mm.
  • Farve: Beton look
  • Vægt: 42 kilo
  • Nem at rengøre. Anvend først en fugtig klud og tør efter med en ren, tør klud

Bioethanol-brænderen leveres med alt det rigtige tilbehør som fx glasplader, en tragt til brændstof og en lighter. Vælger du den elektriske vanddamps-indsats, får du både en justerbar flamme, en fjernbetjening samt 2 års garanti.

Teknisk data

Størrelse

H: 119,5 x B: 76 x D: 35 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

42 kg

Materiale

MDF | Komposit

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Beton grå

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 600

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.