Quero fra Xaralyn

Quero

Xaralyn

Varenummer: ELP-10-048

Pris: 9.999 DKK


Skøn designer pejs i flere farver med vanddamp, der skaber de flotte flammer i sampsil med det flotte design


Farve

0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 uger

Quero

Quero-modellen er en vægophængt designerpejs, som Hans Daalder er arkitekten bag. Hans Daalders designverden står for produkter med klare linjer og iøjnefaldende skønhed.

Quero-modellen er en kompakt, vægmonteret pejs, der især egner sig til mindre rum. Denne model er konstrueret i stål med en sort pulverlakering, og bagpanelet fås i flere forskellige farver – børstet rustfrit stål, corten stål, sort pulverlakeret stål eller sort glas. Et bagpanel i sort stål eller mørkt glas giver pejsen en større, optisk dybde, der får pejsen til at fremstå større. Corten-stålet er en form for stål, der får sin originale, rustne farve gennem oxideringen af nogle af tilsætningsstofferne som fx kobber. Dette lag beskytter materialet og kan ændre udseende i løbet af de første par år. Alle bagpanelerne i corten-stål er unikke.

Teknisk data

Størrelse

H: 75 x B: 60 x D: 34,4 cm

Dekorationer

Træ

Glasstørrelse

Vægt

15 kg

Materiale

Metal

Varmeeffekt

Ingen varme

Farve

Stål | Corten | Sort | Grå

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200 W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Indsats

Cassette 400

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Cassette 600: 6-7 timer

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.