Returnering

El-pejs.dk ved ønsker naturligvis, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det købte produkter. Skulle du, mod forventning, ønske at sende noget retur? Så tager vi det stadig med et smil!

Vi vil bede dig følge processen neden for. Dette vil sikre, at returvarer og reklamationer vil håndteres mest optimal for såvel vores kunder som El-pejs.dk.

Bemærk: Vi håndterer kun returvarer, hvor returformular er udfyldt og returseddel er printet, udfyldt og vedlagt din pakke.


1. Udfyld returformular

Udfyld vores returformular. Angiv i beskedfeltet, hvorvidt der er tale om en ombytning, returnering eller reklamation samt årsag hertil.

Returformular


2. Print returseddel

Hent, udfyld og print returseddel.


3. Pak dine varer

Pak varerne i original- eller tilsvarende forsvarligt emballage og vedlæg din returseddel i pakken.


4. Send pakken

Indlever pakken til dit fortrukne fragtfirma og send varen retur.

Pakken skal sendes til:

El-pejs.dk
Gravsholtvej 15, Langholt
9310 Vodskov

Det er vigtigt, at du kontrollerer adressen og får en kvittering på din pakke.


Bemærk:

Ved returnering er det kunden selv, der bærer risikoen for varen hændelige betaling eller forringelse under tilbagetransporten. El-pejs.dk har ikke pligt til at tilbagebetale eventuelle ekstraomkostninger, der er forbundet med, at forbrugeren udtrykkeligt har valgt en anden og dyrere leveringsmetode end den standardlevering, som El-pejs tilbyder. Du har, som kunde, det fulde ansvar for de returnerede varer, indtil de er tilbage fysisk hos El-pejs.dk. Send derfor ALTID med track and trace, så pakken kan spores.

Ønsker du at ombytte dit køb til en anden vare, i en anden farve eller model eksempelvis, tilbyder vi gratis ombytning. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis, som kan benyttes ved et senere køb.

Bemærk: Returpakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav modtages ikke.