Romero sort fra Dimplex

Romero hybridpejs i sort

Dimplex Opti-myst®

Varenummer: HYB-10-013

Pris: 11.289,00 DKK


Unik sort fritstående hybridpejs i tidløst design med naturtro brænde og med plads i bunden til evt. en dekoration af rigtigt brænde.


0 på lager

Forventet leveringstidForventet leveringstid: 2-4 ugers

Romero hybridpejs i sort

Brandet Dimplex har endnu engang haft fingeren på pulsen og kreeret, hvad der ligner en typisk, nordisk inspireret pejs. Udtrykket minder umiddelbart om en konventionel brændeovn, selvom der her er tale om en hybridpejs.

Pejsen kan stilles på gulvet, og du er ikke bundet til en skorsten, da det ikke kræver aftræk, når du anvender en hybridpejs. Hele herligheden foregår ved hjælp af vand og elektricitet, der i underfundigt samspil kreerer uhyre autentiske flammer, der kan være svære at skelne fra de flammer, der opstår ved brug af åben ild.

Romeros dimensioner er af en sådan karakter, at det realistiske udtryk bibeholdes, og som ved andre Dimplex-hybridpejse er der levnet plads til dekoration. Under selve brændkammeret er der nemlig et rum, hvor der kan placeres brænde, som er med til at bidrage til hyggen og det autentiske look.

Highlights:

  • Indsats med realistisk brænde
  • Medfølgende fjernbetjening
  • Autentisk design
  • Halogenpære medfølger

Teknisk data

Størrelse

H: 113,6 x B: 50,6 x D: 31,1 cm

Dekorationer

Træ

Vægt

35 kg

Materiale

Varmeeffekt

0 | 1 | 2 kW

Farve

Sort

Flammeeffekt

Opti-myst® flamme

Styring

Fjernbetjening | Kontrolpanel

Forbrug

200W

Flamme Justering

Justerbar flamme

Glasstørrelse

Indsats

Strømforsyning

230 V

Brændetid

Kundebilleder

Returret

El-pejs-dk tilbyder 14 dages returret på alle varer, medmindre andet er angivet på produktet. Retten til at returnere bortfalder, hvis du bruger varerne på en måde, der forringer salgsværdien markant.

Hvis varen er beskadiget under transport og levering, skal El-pejs.dk underrettes inden for 48 timer efter modtagelse. Ellers bortfalder muligheden for ombytning eller refundering af varen.

Læs mere om vores vilkår og betingelser her.